Moguda! V edició

La biblioteca escolar itinerant de l'IVAM

Centres educatiusBarriBibliotecaIVAM Centre Julio GonzálezTerritori

El projecte de dispositiu mòbil del museu Moguda! arriba este curs a la seua quinta edició.

Amb Moguda! l’IVAM proposa conformar unes xicotetes biblioteques artístiques que viatgen amb les seues caixes de transport d’art entre centres educatius valencians per a alumnat de diferents edats i tipologies també diverses. Des d’una escoleta d’educació infantil a una escola d’adults, passant per centres educatius per a persones amb diversitat cognitiva, instituts, col·legis o universitats populars.

Moguda! es va iniciar a partir de les converses mantingudes amb agents, centres educatius i associacions del barri on se situa i que acull l’IVAM. Per això, en les seues primeres edicions, els destinataris van ser centres veïns del museu per a, més tard i a poc a poc, creuar l’antic llit del riu Túria i créixer per la ciutat de València.

En este nou curs, Moguda! recupera la seua intenció d’itinerància i inicia una fase de convocatòria i selecció de nous centres educatius de tota la Comunitat Valenciana interessats a acollir-la durant dos anys, a partir del segon trimestre del curs 2024- 2025.

 


 

Per a optar a ser un centre Moguda! durant el període gener 2025- juny 2026, caldrà enviar una proposta de dinamització educatiu i/o artístic a partir dels fons de l’IVAM, al correu electrònic: educacio@ivam.es.

Descàrrega la plantilla amb les dades de la vostra proposta ací.

La data de recepció de projectes s’obrirà l’1 de setembre i finalitzarà el 20 d’octubre de 2024. L’IVAM comunicarà la selecció als centres sol·licitants al llarg del mes de desembre.

Se seleccionarà una escola infantil, dos centres d’Educació Infantil i Primària, dos centres d’Educació Secundària i Batxiller, dos centres d’Educació Especial, una universitat popular i un centre de formació professional per a persones adultes.

 

Col·labora: