Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 3 al 9 d'abril

IVAM
Ressò
Dimarts
II Curs Entendre l'Art
Dimecres

El curs Entendre l'Art proposa per segona vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu i un professor convidat, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Conversa entre els artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige amb José Miguel G. Cortés
Dijous

Conversa entre els artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige amb José Miguel G. Cortés, co-comissari de l'exposició, amb motiu de l'exposició “Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in the Sunset-se souvenir de la lumière”.

Subalternitats
Divendres

Durant la temporada 2016-2017, l’IVAM planteja una sèrie de converses que pretenen partionar alguns aspectes de la situació actual. Les Converses d’artistes mantenen els diàlegs entre dos artistes que mostren els processos argumentals i creatius dels seus projectes.

Recorregut a l’exposició “Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in the Sunset-Se souvenir de la lumière” a càrrec dels artistes
Divendres

Recorregut a càrrec dels artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige a la seua exposició “Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in the Sunset-Se souvenir de la lumière”.

Cine por venir
Dissabte i diumenge

Cine por venir proposa en 2017 ser una versió processual de si mateix, amb unes jornades el focus de les quals està posat en “Autories, col·lectius, comunitats i processos fílmics”.

Taller Això no és Art!
Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Helena Almeida. Corpus” març 2017
Dissabte

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Corpus” d'Helena Almeida, a càrrec d'Elena de les Heras en el qual es tractaran aspectes com el procés creatiu i la producció artística, referents i temes clau en la seua obra com el cos, l'espai o les emocions.

Taller didàctic Ignacio Pinazo i les avantguardes
Dissabte

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Música a l’IVAM
Diumenge

L'IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d'actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Taller Gent i cases i gent...
Diumenge

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Visites guiades a les exposicions gener 2017
Diumenge

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.