Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

IVAM
Fer testimoni
Dimecres

A partir d'una exposició com Testimonis de la ciutat amb un procés de producció obert i inconclús, Fer testimoni permet ampliar el dispositiu expositiu a través de quatre xarrades amb temàtiques diferents.

Conversa entre Marta Moreira de Almeida i João Ribas comissaris de l'exposició “Helena Almeida. Corpus”
Dijous

Corpus mostra l’obra de l’artista portuguesa Helena Almeida examinant el seu treball en pintura, fotografia, vídeo i dibuix durant quasi cinc dècades. L’exposició posarà en relleu la importància del cos –el registre, ocupant i definint l’espai– i la seua trobada performativa amb el món al llarg de l’obra d’Almeida.

Curs "El que (ens) està passant. Imaginaris polítics en la literatura actual"
Dijous

L'IVAM i Las Naves realitzen conjuntament la segona edició del curs "El que (ens) està passant. Imaginaris polítics" en la narrativa actual.

Recorregut a l'exposició "Helena Almeida. Corpus" a càrrec dels comissaris Marta Moreira de Almeida i João Ribas
Divendres

Corpus mostra l'obra de l'artista portuguesa Helena Almeida examinant el seu treball en pintura, fotografia, video i dibuix durant quasi cinc dècades. L'exposició posarà en relleu la importància del cos –el registre, ocupant i definir l'espai– i la seua trobada performatiu amb el món al llarg de l'obra de Almeida.

Subalternitats
Divendres

Durant la temporada 2016-2017, l'IVAM planteja una sèrie de converses que pretenen partionar alguns aspectes de la situació actual. Les Converses d'artistes mantenen els diàlegs entre dos artistes que mostren els processos argumentals i creatius dels seus projectes.

Temptar Ciutat
Dissabte

Amb el títol Apropiació, es planteja cada dos mesos una jornada taller impartida simultàniament per dues persones expertes en l'àmbit de les pràctiques urbanes des d'un punt de partida complementari: una, des de la recerca acadèmica; i l'altra, des de l'associacionisme i l'activisme.

Taller didàctic "Diàlegs i altres absències a través de l’obra de Pepe Espaliú"
Dimarts

A públic universitari i adults amb interés en la matèria.
Sessió oberta:
Dissabte 4 de març, 12.00 h.

Taller Això no és Art!
Dimarts i Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Taller Perduts a l'IVAM!
Diumenge

El taller Perduts a I’IVAM! pretén ser un punt de trobada i reflexió sobre la ciutat com a lloc compartit i divers, com a espai propi i, al seu torn, col·lectiu, múltiple i plural articulat en dues parts diferenciades però connectades entre si: ...

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.