Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 6 al 12 de febrer

IVAM
Taller de l'artista Carmela García “Interrelacionar memòria, identitat i espai”
Dimarts

A través del conveni de col·laboració entre l'IVAM i la Universitat Politècnica de València, la Facultat de Belles Arts de Sant Carles ofereix el taller de Carmela García que es planteja en paral·lel a la seua exposició en l'IVAM, que es realitzarà entre el 18 de maig i el 17 de setembre de 2017.

II Curs Entendre l'Art
Dimecres

El curs Entendre l'Art proposa per segona vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu i un professor convidat, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Conferència de Juan José Lahuerta organitzada per la Càtedra d'Estudis Artístics. Segles XX/XXI
Dijous

Juan José Lahuerta és arquitecte i professor d'Història de l'Art i Arquitectura en l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Curs "El que (ens) està passant. Imaginaris polítics en la literatura actual"
Divendres

L'IVAM i Las Naves realitzen conjuntament la segona edició del curs "El que (ens) està passant. Imaginaris polítics" en la narrativa actual.

Recorregut amb l'arquitecta Inés García Clariana per l'exposició "Perduts en la ciutat. La vida urbana en les col·leccions de l'IVAM
Divendres

Continuem amb els recorreguts guiats realitzats per artistes, crítics d'art i professionals de diferents disciplines artístiques, en els quals transmeten a través de les seues experiències i coneixements, una visió particular sobre l'exposició.

Taller didàctic Ignacio Pinazo i les avantguardes
Dissabte

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Taller Això no és Art!
Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Música a l’IVAM
Diumenge

L'IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d'actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Visites guiades a les exposicions gener 2017
Diumenge

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Taller Perduts a l'IVAM!
Diumenge

El taller Perduts a I’IVAM! pretén ser un punt de trobada i reflexió sobre la ciutat com a lloc compartit i divers, com a espai propi i, al seu torn, col·lectiu, múltiple i plural articulat en dues parts diferenciades però connectades entre si: ...

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.