Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 15 al 21 de maig

IVAM
Conversa entre l'artista Pilar Albarracín i José Miguel G. Cortés amb motiu del PAM!17
Dimarts 18.30h

L'IVAM acull el pròxim 16 de maig la presentació del catàleg del PAM! 16, la conversa amb de l'artista Pilar Albarracín i l'actuació “Manage your time.. .” de Pere Vicalet, director, compositor i artista.

Setmana dels Museus
de dimarts a diumenge

Una de les claus que marquen la línia expositiva d’aquest nou IVAM és l'aposta per donar un tracte igualitari a les dones artistes.

Conversa entre l'artista Carmela García i Yolanda Peralta, comissària d'exposicions i docent
Dijous 19h

Conversa entre l'artista Carmela García i Yolanda Peralta, historiadora de l'art, comissària d'exposicions i docent, amb motiu de l'exposició "Carmela García. Imatgens de(l) poder-cartografia de l'invisible".

Recorregut a càrrec de Carmela García a la seua exposició “Carmela García. Imatges de(l) poder-cartografia de l'invisible”
Divendres 19.30h

L’element central de l’obra de l’artista canària Carmela García (Lanzarote, 1964) és la doble necessitat de repensar i canviar el món.

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Helena Almeida. Corpus” març 2017
Dissabte 18.30h

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Corpus” d'Helena Almeida, a càrrec d'Elena de les Heras en el qual es tractaran aspectes com el procés creatiu i la producció artística, referents i temes clau en la seua obra com el cos, l'espai o les emocions.

Projecció del documental “Pintura Habitada” de Joana Ascensão sobre l'obra d'Helena Almeida presentat per l'artista Mau Monleón
Dissabte 19.30h

18:30 h. Recorregut dinamitzat per l'exposició "Helena Almeida. Corpus”.

19:30 h. Projecció del documental “Pintura Habitada” de Joana Ascensão sobre l'obra d'Helena Almeida presentat per l'artista Mau Monleón.

Taller Gent i cases i gent...
Diiumenge 12h

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Visites guiades a les exposicions gener 2017
Diumenge 12h

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.