Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 12 al 18 de juny

IVAM
Presentació "Informe del estado de la cultura en España 2017"
Dimarts, 18:30 h.

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) organitza conjuntament amb l'IVAM el quart estudi "INFORME SOBRE EL ESTADO DE LA CULTURA EN ESPAÑA. IGUALDAD Y DIVERSIDAD EN LA ERA DIGITAL" realitzat per l'Observatori de Cultura i Comunicació de la Fundació Alternatives.

Presentació del llibre "Producción artística en tiempos de precariado laboral" de Juan Vicente Aliaga i Carmen Navarrete
Dimecres, 19:00 h.

Participants en la presentació:Carmen Navarrete, Ana Navarrete, Maite Aldaz, Teresa Marín i Juan Vicente Aliaga

Conversa entre la comissària Sandra Moros i Carlos Cuéllar amb motiu de l'exposició "Robert Frank. Caso de Estudio"
Dijous, 19:00 h.

Conversa entre la comissària Sandra Moros i Carlos Cuéllar, Professor de la Universitat de València, amb motiu de l'exposició "Robert Frank. Caso de Estudio. L'exposició és una revisió del treball d’un dels fotògrafs més influents del segle xx a partir d’una xicoteta selecció d’obres i materials significatius conservats en l’IVAM.

Trobats a l'IVAM!
Divendres, 17:30 h.

Mostra que recull alguns dels treballs realitzats pels centres educatius assistents als tallers didàctics sobre l’exposició Perduts a la ciutat. La vida urbana a les col·leccions de l’IVAM.

Universos flotants
Divendres, 17:30h

Els Universos Flotants estan pensats com escultures vives que permeten generar universos sonors a partir de la interacció individual i col.lectiva.

Recorregut per l’exposició “Robert Frank. Caso de Estudio” amb Sandra Moros, comissària de l’exposició
Divendres, 19:30 h.

Recorregut amb Sandra Moros, comissària de l’exposició. "Robert Frank. Caso de Estudio" és una revisió del treball d’un dels fotògrafs més influents del segle xx a partir d’una xicoteta selecció d’obres i materials significatius conservats en l’IVAM.

Recorregut dinamitzat per l'exposició "Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset"
Dissabte, 12:00 h.

Recorregut dinamitzat per l'exposició Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset a càrrec d'Elena Barrera en el qual es realitzarà la presentació dels artistes i la contextualització del Líban en la seua obra.

Música a l’IVAM
Diumenge, 13:00 h.

L'IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d'actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.