Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 6 al 12 de març

IVAM
Taller didàctic "Diàlegs i altres absències a través de l’obra de Pepe Espaliú"
Dimarts

A públic universitari i adults amb interés en la matèria.
Sessió oberta:
Dissabte 4 de març, 12.00 h.

II Curs Entendre l'Art
Dimecres

El curs Entendre l'Art proposa per segona vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu i un professor convidat, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Conversa entre Daniel Torres i Álvaro Pons amb motiu de l'exposició “Daniel Torres: La Casa. Cas d'Estudi”
Dijous

Daniel Torres, és un dels responsables de la renovació gràfica del còmic i va anar un membre destacat del grup d'artistes que des de València van promoure el moviment de la Línea Clara en el món de la historieta entre els anys setanta i vuitanta del segle passat.

Implosió impugnada 23
Dijous 9 a diumenge 19

Coincidint amb els moviments del 15-M i a partir d'una mascletà que no va arribar a fer explotar, l'artista Rafa Tormo planteja “Implosió impugnada 23”. Aquesta acció reobri aquell moment per a reflexionar sobre com una expressió popular, la manifestació, pot trencar la representació simbòlica d'un espai públic i desactivar-ho

Lectura del llibre “Trilogia a Nova York” de Paul Auster a càrrec d'Ana Lozano i Antònia Cabanilles, amb motiu de l'exposició “Perduts en la ciutat”
Divendres
Recorregut a l’exposició "Daniel Torres. La Casa" a càrrec de l'expert en còmics Álvaro Pons
Divendres

Daniel Torres, Teresa de Cofrents, València, 1958, és un dels responsables de la renovació gràfica del còmic i va anar un membre destacat del grup d’artistes que des de València van promoure el moviment de la Línea Clara en el món de la historieta entre els anys setanta i vuitanta del segle passat.

Miniput València – Mostra internacional de televisió pública de qualitat
Dissabte

El MINIPUT és la Mostra de Televisió de Qualitat de Barcelona, des de 1994. Una selecció dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l'any, projectats a la International Public Television Conference (INPUT: www.input-tv.org).

Taller Això no és Art!
Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Taller didàctic Ignacio Pinazo i les avantguardes
Dissabte

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Música a l’IVAM
Diumenge

L'IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d'actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Taller Gent i cases i gent...
Diumenge

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Visites guiades a les exposicions gener 2017
Diumenge

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.