Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 20 al 26 de març de 2017

IVAM
Trobada amb Josep Salvador, comissari de l'exposició “Les constel·lacions de Julio González”
Dijous

En aquesta nova presentació de la sala dedicada a la col·lecció de Julio González, plantejada des de la sensibilitat i perspectiva actuals, es buscarà emfatitzar els conceptes bàsics de l’experiència escultòrica com són la manipulació estètica dels materials i la seua disposició espacial.

Subalternitats
Divendres

Converses crítiques, emmarcades en la proposta Subalternitats, destinades a analitzar el concepte del subaltern a diversos nivells: la cultura en relació amb la política; l’art pel que fa a la cultura; el local enfront del global; la perifèria enfront de les grans capitals; el sud d’Europa enfront del centre i el nord del continent…

Recorregut a l'exposició "Les constel·lacions de Julio González" a càrrec de Josep Salvador
Divendres

En aquesta nova presentació de la sala dedicada a la col·lecció de Julio González, plantejada des de la sensibilitat i perspectiva actuals, se cercarà emfatitzar els conceptes bàsics de l'experiència escultòrica com són la manipulació estètica dels materials i la seua disposició espacial.

Cine por venir
Dissabte

Cine por venir proposa en 2017 ser una versió processual de si mateix, amb unes jornades el focus de les quals està posat en “Autories, col·lectius, comunitats i processos fílmics”.

Taller didàctic Ignacio Pinazo i les avantguardes
Dissabte

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Taller Això no és Art!
Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Helena Almeida. Corpus” març 2017
Dissabte

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Corpus” d'Helena Almeida, a càrrec d'Elena de les Heras en el qual es tractaran aspectes com el procés creatiu i la producció artística, referents i temes clau en la seua obra com el cos, l'espai o les emocions.

Visites guiades a les exposicions gener 2017
Diumenge

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Taller Gent i cases i gent...
Diumenge

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.