Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 3 al 9 de juliol

IVAM
PAM! PAM!
Inauguració 6 de juliol

PAM! PAM! és continuació del programa PAM!, que vol donar a conèixer l'art emergent realitzat per antics alumnes dels Màsters en Producció Artística i Arts Visuals i Multimèdia (UPV).

F’estiu
Del 3 al 28 de juliol

S'acaben les classes i arriben les vacances d'estiu. Aquest any serà més f'estiu que mai a l'IVAM, on hem preparat durant el mes de juliol sis tallers per divertir-nos, fer amics i amigues, gaudir de la cultura des de perspectives diferents i compartir experiències.

Joana Hadjithomas & Khalil Joreige
fins 27 d'agost

Es tracta de la primera exposició d’aquestes característiques que els dedica una institució espanyola. Ambdós artistes, nascuts en 1969, utilitzen diferents llenguatges visuals i centren la seua pràctica artística en les imatges, representacions i història del seu país natal, el Líban, així com en la fabricació d’imaginaris i ...

L'IVAM Produeix
fins 29 d'octubre

Vivim temps de canvi, de transformació. Aquests moments suposen el pas d'un estat a un altre, i no estan exempts d'incertesa. Com viatgers del present construïm noves realitats, coneixem el lloc d'origen però no necessàriament el de destinació. La transició infinita és tal vegada el punt d'arribada.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.