Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 22 al 28 de maig

IVAM
Taula redona "Més enllà de lo Coetani. Cultura popular post-contemporània"
Dimecres 19:00 h.

Jornada en la cual se revisará, pensará y discutirá sobre el concepto de cultura y su devenir en los diferentes marcos contextuales a los que hace referencia: 15M, espacio público, populismo, pos-política, antagonismos, luchas agónicas.

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Helena Almeida. Corpus” març 2017
Divendres 19:30 h

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Corpus” d'Helena Almeida, a càrrec d'Elena de les Heras en el qual es tractaran aspectes com el procés creatiu i la producció artística, referents i temes clau en la seua obra com el cos, l'espai o les emocions.

Taller didàctic Ignacio Pinazo i les avantguardes
Dissabte 11:30 h

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Recorregut dinamitzat per l'exposició "Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset". Maig 2017
Dissabte 18:30 h

Recorregut dinamitzat per l'exposició Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset a càrrec d'Elena Barrera en el qual es realitzarà la presentació dels artistes i la contextualització del Líban en la seua obra.

Seminari Segni Mossi
Dissabte i Diumenge

Educadors/es, ballarins/es, performers, artterapeutes, músics, actors/actrius,disenyadors/es, creatius/ves, artistes o persones curioses que tinguen un interès en experimentar la relació entre la dansa i el traç gràfic.

Taller Gent i cases i gent...
Diumenge 12:00 h

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.