Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 19 al 25 de juny

IVAM
Recorregut a càrrec de Carmela García a la seua exposició “Carmela García. Imatges de(l) poder-cartografia de l'invisible”
Dimarts, 19:00 h

Amb motiu de la III Edició del Festival Mostra la Ploma organitzat pel Col·lectiu Lambda l'artista Carmela García realitza un recorregut a la seua exposició “Carmela García. Imatges de(l) poder-cartografia de l'invisible".

Trobats a l'IVAM!
Dimarts a diumenge

Mostra que recull alguns dels treballs realitzats pels centres educatius assistents als tallers didàctics sobre l’exposició Perduts a la ciutat. La vida urbana a les col·leccions de l’IVAM.

Universos flotants
Dimarts a diumenge

Els Universos Flotants estan pensats com escultures vives que permeten generar universos sonors a partir de la interacció individual i col.lectiva.

Presentació de la revista Papel Engomado
Dimecres, 19:00 h

Amb motiu de la III Edició del Festival Mostra la Ploma organitzat pel Col·lectiu Lambda es presenta en l'IVAM el nº 11 de la revista Papel Engomado.

Trobada "La imatge interrompuda. Cinema de la modernitat a Espanya" amb Aitor Méndez
Dijous, 19:00 h

Trobada en les instal·lacions de l'IVAMlab amb l'objectiu d'analitzar i desentranyar les diferents modificacions que han patit els ideals de modernitat en la cinematografia espanyola. Partint des del cinema de la Segona República, passant per la renovació del cinema espanyol dels anys 60 i fins a arribar a la nostra contemporaneïtat.

Subalternitats
Divendres, 19:00 h

Durant la temporada 2016-2017, l’IVAM planteja una sèrie de converses que pretenen partionar alguns aspectes de la situació actual. Les Converses d’artistes mantenen els diàlegs entre dos artistes que mostren els processos argumentals i creatius dels seus projectes.

Taller didàctic Igancio Pinazo i les avantguardes
Dissabte, 11.30 h

Amb Motiu del centenari de la mort d ‘Ignacio Pinazo Camarlench (1849- 1916), l’IVAM ha programat una de les exposicions més especials al voltant de la seva figura.

Recorregut dinamitzat per l'exposició "Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset"
Dissabte, 12:00 h

Recorregut dinamitzat per l'exposició Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset a càrrec d'Elena Barrera en el qual es realitzarà la presentació dels artistes i la contextualització del Líban en la seua obra.

Visites guiades a les exposicions juny 2017
Diumenge, 12:00 h

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.