Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 17 al 23 de juliol

IVAM
Conversa amb motiu de l'exposició "L'eclosió de l'abstracció"
Dijous 19:00 h.

Participen: Rosa Castells, Directora del MACA d'Alacant, José María Yturralde, artista, Jorge López, Galeria Punto, Ricardo Forriols, Vicedegà de Cultura de la UPV.

F’estiu
Del 17 al 21

S'acaben les classes i arriben les vacances d'estiu. Aquest any serà més f'estiu que mai a l'IVAM, on hem preparat durant el mes de juliol sis tallers per divertir-nos, fer amics i amigues, gaudir de la cultura des de perspectives diferents i compartir experiències.

Recorregut per l'exposició "L'eclosió de l'abstracció" a càrrec de Josep Salvador, co-comissàri de l'exposició
Divendres, 19:30 h.

Recorregut per l'exposició "L'eclosió de l'abstracció. Línia i color en la col·lecció de l'IVAM" a càrrec de Josep Salvador, co-comissàri de l'exposició

Gran Nit de Juliol
Dissabte 22:30 h.

The BlackFang és un nou projecte de banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per 7 músics de llarg recorregut i experiència a l'escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nu Ideas) i amb la producció i direcció musical de Diego Barberà.

Música a l’IVAM
Diumenge, 13:00 h.

L'IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d'actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Joana Hadjithomas & Khalil Joreige
Fins 27 d'agost

Es tracta de la primera exposició d’aquestes característiques que els dedica una institució espanyola. Ambdós artistes, nascuts en 1969, utilitzen diferents llenguatges visuals i centren la seua pràctica artística en les imatges, representacions i història del seu país natal, el Líban, així com en la fabricació d’imaginaris i ...

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.