Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 17 al 23 de desembre

IVAM
Agenda del 17 al 23 de diciembre 2018
A partir del 18 de desembre
Taller “Halab” a càrrec de Sol Picó
Dilluns a dijous.

La presència de la coreògrafa i ballarina Sol Picó en el programa Posar el Cos té com a peça fonamental el desenvolupament del taller Halab realitzat en col·laboració amb el Conservatori Superior de Dansa de València i amb el Conservatori Professional de Dansa de València.

Sol Picó “Perseguint un somni”
Dimecres, 19:00 h.

Sol Picó ens proposa una xarrada íntima, com si ens parlara des del sofà de la seua casa, sobre les seues 20 anys de professió: pors, dubtes, fracassos, somnis no realitzats…  per dins va la processó…

Sol Picó. “Halab”
Dijous, 19:00 h.

Amb el títol Posar el cos, l'IVAM planteja tres sessions on els espais de l'Institut són habitats, intervinguts i transformats per les accions de ballarins, ballarines i performers.

Actuació del grup Mr. Les-Arts
Dijous, 20:00 h.

Actuació del grup Mr. Les-Arts

Visita guiada «Seguint la línia de Sempere»
IVAM AlcoiDissabte 11:00 h.

La visita pretén apropar l'obra al públic usant els arguments que el mateix Sempere investiga i explora: la percepció, la forma, el funcionament de l'ull i com es crea en el cervell una imatge.

Sol Picó
IVAM AlcoiDissabte 18:00 h.

Halab és una peça que vol retre homenatge a les més de 16.000 persones mortes al Mediterrani, mentre tractaven d’aconseguir les costes europees, fugint de la misèria i dels horrors de la guerra de la seua terra natal.

Taller familiar
Diumenge 12:00 h.

Amb motiu de l'exposició “Angeles Marco. Vertigen”, el Museu proposa una activitat programada com visita-taller on aproximar-nos a les propostes escultòriques i als conceptes que van sobrevolar la trajectòria de la creadora valenciana que va ser una de les grans renovadores del llenguatge escultòric durant els anys 80 i 90.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.