Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 11 al 17 de juny

IVAM
Jornades sobre el territori
Dimarts, 19:00 h.

Aquestes jornades, organitzades en col·laboració amb la plataforma “Horta és Futur. No a la ZAL”, analitzaran diversos exemples de desurbanización i recuperació del paisatge així com les relacions entre la ciutat, l'horta i les infraestructures de l'entorn.”

Taiant Dansa
Divendres, 19:00 h.

La declaració de Miró “L’art pot morir, el que compta és que haja escampat les seues llavors per la terra” és una proclama excel·lent per a ballar mirant Miró. La dansa mor després de cada acte de presentació, aquesta és la particularitat que té respecte d’altres arts, però sempre queda el que haja vessat, i escampat, en cada actuació.

Visita dialogada a l’exposició “Joan Miró, ordre i desordre”
Dissabte, 19:00 h.

Visita dialogada a l'exposició “Joan Miró, ordre i desordre” a càrrec de José Miguel G. Cortés, Director de l'IVAM i Sandra Moros, conservadora de l'IVAM.

Visites guiades a les exposicions juny 2018
Dissabte 18:00 h. Diumenge 11:00 h.

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez, Llicenciada en Història de l'Art i Verónica Francés, artista i llicenciada en Belles Arts

Cloenda participativa del #ProjecteUbú amb amores Grup de Percussió
Diumenge 12:00h

El proper diumenge 17 de juny a les 12h acomiadarem el taller familiar #ProjecteUBÚ, complement de l’exposició “Joan Miró. Ordre i desordre”, amb totes i tots els participants de les sessions dels diumenges dutes a terme des del mes de febrer.

Joan Miró, ordre i desordre
Fins 17 de juny

L’obra de Joan Miró continua viva, encara interroga els nostres temps. Un dels referents de les primeres avantguardes del segle XX es resisteix que el col·loquen al mausoleu de la història de l’art, el lloc en què la creació perd tota possibilitat de conflicte.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.