Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 24 al 30 d'abril

IVAM
II Curs Entendre l'Art
Dimecres

El curs Entendre l'Art proposa per segona vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu i un professor convidat, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Taula redona “Il·lustrar, editar, arriscar” amb motiu de l'exposició “Cas d'estudi: La Casa de Daniel Torres”
Divendres

Taula redona “Il·lustrar, editar, arriscar” amb motiu de l'exposició “Cas d'estudi: La Casa de Daniel Torres”, coincidint amb el Dia del Llibre i la celebració de la 52 Fira del Llibre de València.

Recorregut a l’exposició “Perduts en la ciutat” a càrrec del fotògraf Mario Rabasco
Divendres

Recorregut a l’exposició “Perduts en la ciutat. La vida urbana en les col·leccions de l'IVAM” a càrrec del fotògraf Mario Rabasco

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Helena Almeida. Corpus” març 2017
Divendres

Recorregut dinamitzat per l'exposició “Corpus” d'Helena Almeida, a càrrec d'Elena de les Heras en el qual es tractaran aspectes com el procés creatiu i la producció artística, referents i temes clau en la seua obra com el cos, l'espai o les emocions.

Taller Això no és Art!
Dissabte

Això no és art! són tallers de procés creatiu amb orientació artterapèutica: es tracta d’una proposta de sessions dinàmiques per a experimentar amb la idea de la creació, de l’encontre amb els/les altres i amb nosaltres mateixos/es.

Taller Gent i cases i gent...
Diumenge

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.