Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 27 de gener al 2 de febrer

IVAM
Taula redona amb motiu de la inauguració de l'exposició Cas d'estudi. Gabinet secret de Miquel Navarro
Dijous, 19:00 h.

Aquesta exposició vol construir un gabinet secret, com els que encara queden en alguns museus arqueològics, en els quals els dibuixos de Miquel Navarro convisquen amb peces d'art africà o amb obres d'art antic, totes amb un component eròtic, que ajuden també a contextualitzar alguns dels seus interessos més directes.

Recorregut a l'exposició Cas d'estudi. Gabinet secret de Miquel Navarro
Divendres, 19:30 h.

Activitat gratuïta. Prioritat per als Membres d’honor, Amics i Amigues de l’IVAM. És necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament de la visita en el mostrador situat en l’Hall d’entrada. Places limitades (se seguirà l’ordre d’inscripció).

Matriu N001-Alcoi
Dissabte, 16. h.-20 h.

En el marc de el projecte Indústria. Estudi parcial des l'immaterial i el sonor, coordinat per Lorenzo Sandoval i Tono Vizcaíno per a l'IVAM, s'ha organitzat una trobada dedicada a les lluites socials i les reivindicacions del món industrial alcoià.

Visites comentades a les exposicions febrer 2020
Diumenge, 11:00 h.

Visites comentades a les exposicions
Impartida per: Luminaria

Embruta't l'orella!
Diumenge, 12:00 h.

Taller dirigit a públic familiar (adults, xiquets i xiquetes partir de 7 anys) en el qual ens aproximarem a l'obra de Jean Dubuffet mitjançant la creació sonora. Coneixerem l'univers d'aquest artista des d'allò sensorial, brut i  sensible

Jean Dubuffet
Fins el 16 de febrer

La mostra, comissariada per Baptiste Brun, consta d’una cuidada selecció d’unes dues-centes obres entre pintures, dibuixos, escultures i gravats, així com d’una nombrosa documentació i objectes que ens permetran oferir al públic una aproximació a l’obra de Jean Dubuffet (Le Havre, 1901–París, 1985)...

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.