Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 23 al 29 d'abril

IVAM
Curs entendre l'Art
Dimarts, 19:00 h.

El curs Entendre l'art proposa per tercera vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències i visites guiades de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Congrés “Resistències del sud. Usos del passat, perifèries i espais d'alliberament sexual”
Dijous, divendres i dissabte

El congrés “Resistències del sud” pretén constituir-se al mateix temps com un espai per a la recerca i la reflexió històrica i per a l'experimentació metodològica en el seu propi funcionament intern.

Conversa amb motiu de l’exposició "A contratemps. Mig segle d'artistes valencianes (1929-1980)
Dijous, 19:00 h.

L’exposició recrea el camí lent i espinós que les artistes valencianes van haver de recórrer per a conquistar la seua visibilitat i professionalització.

Recorregut per l’exposició “A contratemps. Mig segle d'artistes valencianes (1929-1980)” a càrrec de les comissàries de l'exposició Isabel Tejeda i Mª Jesús Folch
Divendres, 19:30 h.

L’exposició recrea el camí lent i espinós que les artistes valencianes van haver de recórrer per a conquistar la seua visibilitat i professionalització des del final de la dictadura de Primo de Rivera i la Segona República –moment de verdadera emergència de les dones en la vida pública–, passant pel franquisme...

Visites guiades a les exposicions abril 2018
Dissabte 18:00 h. i diumenge 12:00 h.

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez, Llicenciada en Història de l'Art i Verónica Francés, artista i llicenciada en Belles Arts

Melting Point 2018
Diumenge, 11:00 h.

4ª Edició de la trobada internacional de Joieria Artística Contemporània organitzat pel Departament de Joieria de l'Escola d’Art i Superior de Disseny de València.
HÍBRIDS_
the extension of the last layer of our epidermis
Un projecte de Mar Juan Tortosa

Taller familiar Projecte UBÚ
Diumenge 12:00 h.

El Projecte UBÚ vol ser un punt de trobada, un espai de reflexió artística i crítica viscut en família sobre (i gràcies a) la magnífica obra de Joan Miró que es pot veure a "Miró, ordre i desordre " a la Galeria 1 de l'IVAM a partir del 15 de febrer de 2018.

Presentació del projecte “Transexpace” d'Anna Maria Staiano
Diumenge, 12:30 h.

Presentació de Transexpace a càrrec d'Anna Maria Staiano, Graham Bell Tornado (La Erreria House of Bent) i Ximo Rochera (Ediciones Canibaal) i Eva Pez (Dissenyadora Gràfica i Performer).

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.