Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 8 al 14 d'octubre

IVAM
Presentació del llibre-catàleg "Multitud marica. Activaciones de archivos sexo-disidentes en América Latina"
Dimecres, 19:00 h. IVAMlab

Multitud Marica reactiva fragments de la història i el present de les violències i resistències lesbianes, trans i mariques en huit països al llarg del segle XX: Perú, Argentina, Mèxic, Paraguai, Nicaragua, Equador, Brasil i Xile.

Taller familiar
Diumenge, 12:00 h.

Amb motiu de l'exposició “Angeles Marco. Vertigen”, el Museu proposa una activitat programada com visita-taller on aproximar-nos a les propostes escultòriques i als conceptes que van sobrevolar la trajectòria de la creadora valenciana que va ser una de les grans renovadores del llenguatge escultòric durant els anys 80 i 90.

L'eclosió de l'abstracció
Fins 21 d'octubre

Aquesta exposició tracta d'analitzar les pràctiques artístiques de caràcter abstracte desenvolupades des de la postguerra fins als nostres dies, des d'aquelles més sublims fins a les propostes més ideològiques, passant de l'objecte al concepte, tractant de desentranyar els seus significats i contradiccions, examinant les seues tècniques i procedime

Annette Messager
Fins 4 de novembre

Annette Messager (Berk-sud-Mer, França, 1943) pertany a una generació d'artistes que va assumir la necessitat de crear uns llenguatges diferents amb els quals identificar-se que estigueren al marge del patriarcat.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.