Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 19 al 25 de febrer

IVAM
4 FICAE – Festival Internacional de Curtmetratges i Art sobre Malalties
Divendres 19:00 h.

L’IVAM acull de nou la Secció Oficial de 4 FICAE. En aquesta nova edició, tots els blocs de projecció aniran acompanyats d’unes taules de treball dins dels anomenats Espais de Reflexió del Festival.

"Algú ha vist al senyor Larsen?" per Aitana Carrasco
Dissabte 12:00 h.

A aquest taller coneixerem el llibre La tenda d’animalhomes del senyor Larsen: un bestiari molt particular. Entrarem en la tenda del senyor Larsen, observarem algunes de les seues bèsties imaginàries i després crearem, mitjançant la tècnica del collage, nous espècimens per a la seua col·lecció.

Visites guiades a les exposicions febrer 2018
Dissabte 18:00h i diumenge 12:00 h.

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez, Llicenciada en Història de l'Art i Verónica Francés, artista i llicenciada en Belles Arts.

Presentació del llibre “Imaginar a Peter Pan”
Dissabte 19:00 h.

Presentació del llibre “Imaginar a Peter Pan” amb il·lustracions de Miguel Calatayud i textos de Manuel Roig Abad, Editorial Degomagom.

Taller familiar Projecte UBÚ
Diumenge 12:00 h.

El Projecte UBÚ vol ser un punt de trobada, un espai de reflexió artística i crítica viscut en família sobre (i gràcies a) la magnífica obra de Joan Miró que es pot veure a "Miró, ordre i desordre " a la Galeria 1 de l'IVAM a partir del 15 de febrer de 2018.

Joan Miró, ordre i desordre
Fins 17 de juny

L’obra de Joan Miró continua viva, encara interroga els nostres temps. Un dels referents de les primeres avantguardes del segle XX es resisteix que el col·loquen al mausoleu de la història de l’art, el lloc en què la creació perd tota possibilitat de conflicte.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.