Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 14 al 20 de maig

IVAM
Inauguració PAM’18
Dilluns, 18:00 h.

La mostra d'art PAM! naix en 2013 amb l'objectiu d'exercir com a aparador i ferramenta de llançament per a les obres dels estudiants del Màster en Producció Artística i el Màster d'Arts visuals i Multimèdia.

Curs entendre l'Art
Dimarts, 19:00 h.

El curs Entendre l'art proposa per tercera vegada dins de l'IVAM una sèrie de conferències i visites guiades de caràcter divulgatiu impartides per conservadors del museu, que recorreran aspectes conceptuals i les tendències artístiques característiques de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Jornades sobre el territori
Dimecres, 18:30 h.

Aquestes jornades, organitzades en col·laboració amb la plataforma “Horta és Futur. No a la ZAL”, analitzaran diversos exemples de desurbanización i recuperació del paisatge així com les relacions entre la ciutat, l'horta i les infraestructures de l'entorn.”

Conversa entre Josep Salvador i Vicent Pla amb motiu de l'exposició dedicada a Pinazo
Dijous, 19:00 h.

En aquesta nova presentació dels fons que posseeix l'IVAM d'Ignacio Pinazo s'emfatitza el canvi de sensibilitat centrat en les propostes visuals de l'artista, que va aconseguir superar la tradició acadèmica i conciliar-se amb el pensament i els descobriments de la seua època.

18 de maig, Dia Internacional dels Museus
Divendres, dissabte i diumenge

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, a més de comptar amb entrada gratuïta durant tota la jornada, l'IVAM romandrà obert fins a les 00.00h. Els visitants podran visitar les exposicions de Joan Miró, ordre i desordre; Les constel·lacions de Julio González i Cas d'estudi: Ródtxenko.

Festival 10 Sentidos
Divendres, 18:00 h.

L'IVAM col·labora amb el Festival 10 Sentidos realitzant la projecció i col·loqui posterior de la pel·lícula "Mr. Gaga" de Tomer Heymann sobre la vida de Ohad Naharin, creador del llenguatge de moviment Gaga.

Visites guiades especials amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2018
Divendres, 19:00 h.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, el públic podrà visitar les exposicions.

Festival 10 Sentidos
Dissabte, 12:00 h.

Gaga és un llenguatge de moviment desenvolupat pel coreògraf israelià Ohad Naharin, director de la prestigiosa companyia de dansa contemporània Batsheva amb seu en Tel Aviv.

Visites guiades a les exposicions maig 2018
Dissabte, 18:00 h., Diumenge, 11:00 h.

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez, Llicenciada en Història de l'Art i Verónica Francés, artista i llicenciada en Belles Arts

Taller familiar Projecte UBÚ
Diumenge, 12:00 h.

El Projecte UBÚ vol ser un punt de trobada, un espai de reflexió artística i crítica viscut en família sobre (i gràcies a) la magnífica obra de Joan Miró que es pot veure a "Miró, ordre i desordre " a la Galeria 1 de l'IVAM a partir del 15 de febrer de 2018.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.