Si no veus bé aquest correu electrònic clica ací

Del 10 al 16 de desembre

IVAM
Posar el Cos
Dimecres, 18:30 h.

El taller ofereix l'oportunitat de conéixer el procés i la metodologia d'investigació teòric-pràctica desenvolupats per Olga Pericet a través de l'exploració de la figura de Carmen Amaya desxifrant la seua memòria i la seua energia i defugint els estereotips que envolten habitualment la figura d'una artista. Carmen Amaya.

Conferència de Inés París organitzada per la Càtedra d’Estudis Artístics. Segles XX/XXI
Divendres, 19:00 h.

Esta col·laboració entre la Universitat de València UV, la Universitat Politècnica de València UPV, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i l’IVAM, pretén ser un focus d’investigació, estudi i difusió de l’art visual dels segles XX i XXI.

Grup de lectura
Dissabte, 10:00 h.
Visites guiades a les exposicions: "Habitar el Mediterrani"
Diumenge, 11:00 h.

Visites guiades a les exposicions a càrrec de Pilar Martínez, Llicenciada en Història de l'Art.

Taller familiar
Diumenge, 12:00 h.

Amb motiu de l'exposició “Angeles Marco. Vertigen”, el Museu proposa una activitat programada com visita-taller on aproximar-nos a les propostes escultòriques i als conceptes que van sobrevolar la trajectòria de la creadora valenciana que va ser una de les grans renovadores del llenguatge escultòric durant els anys 80 i 90.

Música a l'IVAM
Diumenge,13:00 h.

L’IVAM i el centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2018-2019 amb el cicle d’actuacions musicals iniciat el 2015, ofereixen una actuació cada mes entre octubre de 2018 i juny de 2019.

Visita guiada «Seguint la línia de Sempere»
IVAM AlcoiDissabte, 12:00 h.

La visita pretén apropar l'obra al públic usant els arguments que el mateix Sempere investiga i explora: la percepció, la forma, el funcionament de l'ull i com es crea en el cervell una imatge.

Habitar el Mediterrani
Fins 14 d'abril

Més enllà de la idíl·lica visió del mar Mediterrani que retrataren els pintors del nord de principi del segle XX, fascinats per la llum, el Mediterrani engloba una superposició, una mescla i una confrontació de llengües, cultures i religions des de l’inici de la història.

Institut Valencià d’Art Modern

Guillem de Castro, 118
46003 València
ivam@ivam.es
+34 963 176 600
Dimarts a diumenge de 10 a 19h
Divendres de 10 a 20h
Dilluns tancat
(Consulteu excepcions)
Pots actualitzar les teues preferències d’enviament. Per a deixar de rebre aquest correu, pots donar-te de baixa.